Vi är små men stora

Integrationsbolaget är i ständig utveckling som bolag. Vi bearbetar, analyserar och får data att röra på sig – we make systems talk.

Den viktigaste faktorn i vår positiva utveckling är medarbetarna. Tillsammans har vi skapat ett klimat med kreativitet, handlingsfrihet och våra kunders behov i fokus.

Jobba hos oss

Är du sugen på att jobba i en kreativ och professionell miljö med högt tempo och maximal kundnöjdhet? Vi är alltid intresserade av framåtsträvande, kompetenta människor som skulle kunna bli ytterligare ett komplement i vårt fantastiska team.

Skriv några rader om dig själv och berätta varför du vill jobba hos oss. Om du vill kan du ladda upp cv och personligt brev här.

  Det här arbetar vi med

  Integrationsbolaget är i ständig utveckling som bolag. Från att ”bara” leverera traditionell systemintegration på ESB-standardprodukter pratar vi idag hellre om connectivitet.

  Vi har till exempel gjort molnlösningar i både Azure och AWS där vi själva definierat ”best practice” och molnleverantören nickat gillande. Dessa projekt ökar i antal och därför behöver vi fler visionärer och innovatörer.

  Det viktigaste för oss är inte en bakgrund inom systemintegration. Det viktigaste man kan ha med sig till oss är en gedigen utvecklarbakgrund och en brinnande nyfikenhet.

  Kort sagt - delar du vårt stora intresse för systemintegration har du hamnat rätt.

  Så här jobbar vi

  Vi erbjuder ett utvecklande arbete, både i relation till kunder och arbetskamrater. Hos oss hittar du gemenskap och nybyggaranda. Här finns hjälpsamma och ambitiösa kollegor med hög kunskap.

  Hos oss finns gott om utrymme att växa. Vi prioriterar din personliga utveckling och med vår kompetenstrappa riskerar du inte att slå huvudet i taket. Hos oss får du chansen att certifiera dig inom dina favoritområden och ha eget ansvar för omvärldsbevakning.

  Vill du vidga dina vyer geografiskt går det också bra, vi har kontor i både Örebro och Stockholm.

  Det här kan vi erbjuda dig

  Integrationsbolaget som arbetsplats präglas av det lilla företagets gemenskap och nybyggarkänsla samt en stark tro på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling. Detta är vad du får när du jobbar hos oss:

  • Bra och centrala lokaler i Örebro och Stockholm
  • En företagskultur som bottnar i samarbete, kunskap och glädje
  • En inspirerande löneutvecklingsmodell och ett resultatdelningssystem
  • Ambitiösa och trevliga kollegor med hög kunskap och vilja att vara till hjälp
  • Årliga, upplevelsebaserade kick-offer utomlands
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Bra tjänstepensionsavtal
  • Marknadsmässig, fast lön
  • Stora möjligheter till kompetensutveckling