Bloggen presenterar: Lena Padukova

Då var det dags att presentera ytterligare en medarbetare, och även denna vecka är det en person som ligger mig extra varmt om hjärtat! Det var nämligen hon som sålde in området systemintegration och fick mig intresserad av det. Hon är dessutom världens coolaste brud, så det är med glädje jag presenterar min kollega, vän och mentor…

Lena Padukova

lena

Foto: lephoto.se

Vad är din roll på Integrationsbolaget?

Jag leder Integrationsbolaget Norge.

Vad gör om dagarna?

Om dagarna har jag fullt upp! Förutom att vara platschef för Norge så är jag även ute i kunduppdrag som seniorkonsult. Just nu hjälper jag en organisation att få på plats en integrationslösning. De har tidigare inte haft någon integrationsstrategi, vilket har resulterat i ad-hoc integrationer som är svåra att överblicka och inte är effektiva eller robusta. Härligt att få vara med i processen från början till slut – göra analysarbetet, hjälpa kunden att välja integrationsplattformen, och vara med i implementationsprocessen. Så kan man se direkt hur lösningen ger nytta till organisationen, kostnader går ner, effektivitet och kvalitet går upp, och resultatet blir att både kunder, leverantörer och medarbetare blir nöjda.

Annars går mycket tid till rekrytering, försäljning, ekonomisk styrning, och annat arbete som hör till att leda firman. Det blir många möten med resten av ledningsgruppen i Integrationsbolaget, med kunder och partners, och med mina anställda. Resten av min vakna tid lägger jag på ett gäng aktiva hobbies.

Hur länge har du jobbat på IB?

Jag började på Integrationsbolaget 2012. Först jobbade jag på Stockholmskontoret, dels med att förbereda en möjlig expansion, men även med integrationsutveckling för en kund inom energibranschen. I 2013 flyttade jag till Oslo och började med Norgesatsningen, samtidigt som jag fortsatte med spännande konsultuppdrag, tex som ledare för integrationsgruppen för Tele2 Norge. Det har varit intensiva och spännande år!

Vad tycker du är bra med att jobba på IB?

Jag gillar och uppskattar mina kollegor – tillsammans besitter vi en enorm kompetens inom systemintegration, samtidigt som det är väldigt trevligt, prestigelöst, och hjärtligt folk. Sedan gillar jag möjligheten att påverka och utveckla företaget.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *