« Hem

Kund: Clas Ohlson

Plattformen grunden
för ännu bättre
kundrelationer

 

Integrationsbolagets konsulter har varit med på hela resan från det att Clas Ohlson bestämde sig för att etablera en integrationsplattform. Vi har deltagit i många projekt genom åren.

När Clas Ohlson till exempel etablerade sin nya e-handelsplattform och sitt lojalitetsprogram, Club Clas, var Integrationsbolaget med under hela processen. Vi förstärkte Clas Ohlson med arkitektur, teknisk projektledning och utveckling för de många nya integrationer som behövde etableras. Det handlade om ett stort antal integrationer med allt från produktinformation, lagersaldon, webborder, registrering och underhåll av kunder, kvitton från alla kassasystem i alla butiker och mycket, mycket mer.

Integrationsplattformen grunden
Integrationsbolaget levererade i tid och med kvalitet. Dessutom koordinerade vi andra leverantörers integra-

tionsleveranser i projektet. Förutom ett stort engagemang från alla som deltog i detta projekt, var det integrationsplattformen som låg till grund för att det var möjligt att genomföra. Med en välskött och välkonstruerad integrationsplattform finns det goda möjligheter att kunna erbjuda sina kunder nya värden och tjänster genom att utnyttja befintliga system och ansluta nya. Detta är en förutsättning för att kunna vara konkurrenskraftig i dag och inte minst i framtiden.
 


 

DET NATURLIGA VALET

”När Clas Ohlson behöver förstärka sin IT-avdelning med spetskompetens inom området systemintegration så är Integrationsbolaget vårt naturliga val. Integrationsbolagets konsulter har hög kompetens och den samlade erfarenheten av integrationslösningar är mycket värdefull för oss. Utöver att vi använder Integrationsbolagets konsulter vid utveckling, arkitektur och projektledning, så fungerar de också som vårt bollplank och våra tekniska rådgivare vid viktiga beslut och frågor rörande nuvarande och framtida integrationslösningar.”

Magnus Söderberg, IT-chef, Clas Ohlson

Om Clas Ohlson:

Den lilla postorderfirman som grundades av Clas Ohlson år 1918 har blivit en framgångsrik europeisk detaljhandelskedja. Varje dag hjälper 3 500 anställda i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien och Kina kunder att hitta lösningar som passar till deras hemmaprojekt. Passionen för fiffiga produkter är ett arv från vår grundare som tillbringade många nätter med att fundera ut smarta lösningar på vardagliga problem.

Ladda hem som PDF
Language: