« Hem

Jobba hos oss
och väx med uppdragen


Integrationsbolaget är ett litet och ambitiöst företag med god tillväxt. De många uppdragen och kundernas ökade behov av våra tjänster gör att vi ständigt är på jakt efter duktiga människor som vill växa tillsammans med oss. Vi söker dig som är väldigt bra på det du gör men som längtar efter att få specialisera dig. På Integrationsbolaget får du möjlighet att grotta ner dig i den senaste tekniken för integrationslösningar eller jobba strategiskt med arkitektur och utveckling. Just nu söker vi … Läs mer
tjocklinje

Teknikglädje

Delar du vårt stora intresse för systemintegration har du definitivt kommit till rätt plats.

Hos oss finns det gott om utrymme att växa. Vi prioriterar din personliga utveckling och med vår kompetenstrappa riskerar du inte att slå huvudet i taket. Hos oss får du chansen att certifiera dig inom dina favoritområden och ha eget ansvar för omvärldsbevakning.

Vill du vidga dina vyer geografiskt går det också bra, vi har kontor i Örebro och Stockholm.

 

Diplom

Jobba med Clas Ohlson,
Vattenfall och Fortum

Med hjälp av våra djupa fackkunskaper och långa erfarenhet av systemintegration har vi lockat till oss flera stora och namnkunniga kunder. För att nämna några jobbar vi i dag med integrationslösningar för Clas Ohlson, Fortum, CAB och Vattenfall. Vi ser det som en stor förmån att få utvecklas tillsammans med dem. Vi jobbar aktivt med nyförsäljning där våra delägare själva deltar i säljprocessen. 

Läs mer om våra kunder www.integrationsbolaget.se/referenser och vår framgångsmodell på www.integrationsbolaget.se/framgångsmodellen

Oavsett vem du är – vi gillar dig

Hos oss behöver du inte kompromissa med vem du är. Vi gillar dig som du är och förväntar oss att du tar en aktiv roll i utvecklingen av Integrationsbolaget. Vi vill att du sätter din prägel på bolaget och är med och formar vår framtid. Har du ett samhällsengagemang och vill utveckla idéer på området socialt entreprenörskap välkomnar vi det.

Vi startade bolaget med insikten om att drivna medarbetare som trivs på jobbet gör bra saker tillsammans. Vi erbjuder ett utvecklande arbete, både i relation till kunder och arbetskamrater. På det lilla företaget finns en god gemenskap och nybyggaranda. Här finns hjälpsamma och ambitiösa kollegor med hög kunskap.

 

Tennis-2

Löner och förmåner

Vi erbjuder fast lön, en inspirerande löneutvecklingsmodell och ett resultatdelningssystem.

Integrationsbolaget erbjuder alltid:

 • Årliga upplevelsebaserade kick-offer utomlands
 • Marknadsmässig lön
 • Bra tjänstepensionsavtal
 • Generöst friskvårdsbidrag
 • Bra och centrala lokaler i Örebro och Stockholm

 

tjocklinje

Just nu söker vi:

Visionär utvecklare eller arkitekt

Integrationsbolaget är i ständig utveckling som bolag. Från att ”bara” levererat traditionell systemintegration på ESB-standardprodukter pratar vi idag mer gärna om connectivitet.
Vi bearbetar, analyserar och får data att röra på sig – We Make Systems Talk.
Den största bidragande faktorn till den positiva utvecklingen är våra anställda.
Vi pratar inte ”högt i tak och korta beslutsvägar”. Vi pratar kreativitet och handlingsfrihet så länge du är lösningsorienterad och ser våra kunders behov.
Vi har skapat molnlösningar i både Azure och AWS där vi själva definierat ”best practice” och molnleverantören nickar gillande. Dessa projekt bara ökar i antal och vi behöver därför fler visionärer och fler innovatörer.
Det viktigaste för oss är inte en bakgrund inom systemintegration. Det viktigaste du ska ha med dig till oss är en gedigen utvecklarbakgrund och en brinnande nyfikenhet.
Vi erbjuder ett utvecklande arbete, både i relation till kunder och arbetskamrater. Hos oss finner du en god gemenskap och nybyggaranda. Här finns hjälpsamma och ambitiösa kollegor med hög kunskap.

 

Vi erbjuder:

 

 • En inspirerande lönemodell med resultatdelning.
 • Stora möjligheter till kompetensutveckling.
 • Det lilla företagets gemenskap och nybyggarkänsla.
 • Ambitiösa och trevliga kollegor med hög kunskap och vilja att vara till hjälp.
 • En företagskultur som bottnar i samarbete, kunskap och glädje, där vi mår bra och är duktiga på det vi gör.
 • En tro på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling.

 

tjocklinje

Sök någon av våra lediga tjänster

Kontakta oss om du vill bli en del av vår framgångsmodell.

Johan Appelquist för Stockholm,
johan@integrationsbolaget.se, 073-964 02 16

Magnus Ahlgren för Örebro,
magnus@integrationsbolaget.se, 070-662 67 91

 

Language: